Unik miljö och norrländskt lugn

I Granö, 7 mil nordväst om Umeå, har vi vår underbara yoga-oas. Omgivna av skogar och vidder yogar vi med vy mot den mäktiga Umeälven, bor bekvämt, och äter god lokalproducerad mat.

Här hittar vi tillbaka till närvaro och lugn. Här hittar vi tillbaka till oss själva.

I listan här nedanför under ser du de retreats som är aktuella hos oss just nu.

Vi ser fram emot att möta dig.

Varmt välkommen!

/ Maria & Moa

DSC_2147.jpg
 
 
 

 
IMG_8275.jpg

METALLELEMENTET, 22-24 NOVember 2019

Kinesisk medicin delar in årstiderna i olika element som påverkar oss på olika sätt, både fysiskt och själsligt. Efter sommarens eldiga yang-natur kommer sensommarens jordelement och nu höstens metallelement där naturen alltmer saktar ner och förbereder sig för vinterns yin-natur - dvs vila, stillhet och återhämtning. Förr följde vi naturens rytmer mycket mer än vi gör idag, så den här helgen kommer inspirera dig till att följa med i naturens rytm, att röra dig långsamt och medvetet, varvat med återhämtande yinyogaklasser och härlig meditation.

Läs mer

 
IMG_8374.jpg

yamas & niyamas retreat, 10-12 januari 2020

Mitt i vinterlandskapet av januari, när vi behöver ge oss själva all omsorg vi kan, spenderar vi en weekend tillsammans för att koppla av och fylla på energi. Runtomkring oss har vi Granös milsvida skogar, älven och lugnet, och med lite tur bjuder kvällarna på norrskenshimlar ovanför oss.I lugn och vacker miljö i Granö i Västerbotten, just vid älven och skogarna, får vi avkopplande och sköna dagar, fyllda med såväl olika sorters yoga som med meditation.

Läs mer

 
IMG_7811.jpg

ETT ANDRUM MED MOA, 24-26 JANUARI 2020

En helg för dig som vill stanna upp, som tycker att tiden rusar på för fort och som längtar efter grundning och närvaro. Det här är en helg i personlig utveckling där du med hjälp av yoga, skrivövningar, meditation och healing får verktyg som gör dig balanserad och lugn. En perfekt nedvarvning inför den kommande terminen och ett tillfälle att vårda kroppen, sinnet och själen. Stort fokus ligger på mjuk fysisk yoga, andningsövningar, meditation och avkoppling.

Läs mer

 
IMG_9975.jpeg

HEALING YOGA MED MOA, 27-29 MARS 2020

Healing Yoga – den läkande yogan. Kroppen har en enorm förmåga att återhämta och läka sig själv, så länge den får rätt förutsättningar. Healing Yoga innebär att bli medveten om din fysiologi, så att du kan lära dig lyssna på kroppens signaler och öka din förmåga att förstå vad kroppen behöver för att läka.

Läs mer

 
Yogaretreats norrland

Rest and restore, 22-24 maj 2020

Restorative Yoga är en djupavslappnande och meditativ form av yoga där vi vilar i positionerna en längre stund och slappnar av med hjälp av olika props, såsom block, filtar, bälten och bolster. Vår kropp och vårt sinne ges möjlighet att släppa på spänningar och stress och vi återhämtas både mentalt och fysiskt.

Läs mer

 
Yogaretreats Norrland


Yogaretreat “Lyxhelg Ayurveda behandlingar & Yoga” , 11-14 Juni 2020

Detta är en unik lyxhelg med max 8 deltagare där alla klasser och föreläsningar sker i glashuset.
Det ingår dessutom 2 st privata ayurveda behandlingar.
Den här långhelgen har vi temat Ayurveda och Yoga.

Läs mer

 
Yogaretreats Norrland

ATT SAMLA IHOP, 25-28 JUNI 2020 (4-DAGAR)

”Dagar som är spretiga, förlorar glans. Dagar som rullar på, tappar fart. Dagar som saktar in, samlas ihop och skalas av, ger större rum att kliva in i” som Sofia Sivertsdotter skulle säga. Och det är precis det vi kommer att fokusera på under helgen. Skala av, landa hem och skapa utrymme till det du längtar efter.


Läs mer

Maria-Joakim-retreat-headerbild-2000px.jpg

ASHTANGA & FILOSOFI MED MARIA & JOAKIM, 13-16 AUGUSTI 2020

Den här långhelgen har vi temat Ashtangayoga Mysore style & Yogafilosofi. Denna helg riktar sig både till dig som är van Mysore-utövare och dig som aldrig provat Mysore tidigare, bara du har ett intresse av att komma vidare och utveckla din egen hemmaträning. Du behöver ha grundkunskaper om Ashtangayoga så du bör åtminstone ha gått en grund-/fortsättningskurs i Ashtangayoga på en yogastudio, gått en helgkurs för Maria eller liknande. Med två lärare på en liten grupp elever kommer du att kunna få mycket individuella hjälp och justeringar.

Läs mer