Välkommen till din yogaresa!

 

Under de år som vi har hållit yogaretreats här i lilla byn Granö i Västerbottens skogar så har vi märkt att retreatdeltagarna formulerar tacksamhet inför ungefär samma saker. De uppskattar all ny inspiration de får, att få ta del av våra lärares erfarenheter, att få prova olika yogapass, och att få fördjupa sin egen praktik. Men de hyllar också vår natur här, med sina tydliga årstider, och allt utrymme, egentiden, och lugnet.

Så, vi tänkte: Skulle vi kunna dela allt det till ännu fler? Skulle det rentav gå att dela i form av en bok? Ett slags yogaretreat-boost-bok, som innehåller norrlandsnaturen, avkoppling, inspiration, yogakunskap och en inbjudan till fördjupning, men som går att njuta av hemma i det egna soffhörnet?

Det borde gå, tänkte vi.

Och så skapade vi den här boken.

Här får du möta våra yogalärare Maria, Moa och Lise, och höra om hur yogan har hjälpt dem vid ätstörningar, efter utmattning, och i att våga ta steg mot livsdrömmen. De delar varsitt yogapass för dig att prova, men också sin bästa yogainspiration, i form av allt från favorityogaböcker och podcasts, till sina bästa asanas när de inte kan sova, och hur de gör för att fylla på sig själva när yogaglöden falnar. Och mycket, mycket mer!

I slutet av boken har vi dessutom skapat ett kapitel bara för dig, där du får hjälp att skissa fram just din yogaresa och hur du vill att den ska se ut framåt.

Vi tänker oss boken som en inbjudan till yogainspiration, till norrlandsnaturen och till dig själv, kryddad med vår kunskap och vårt allra finaste.

Och vi vill så gärna dela den med dig! ♥

 
 
 

beställ “Min yogaresa”

MIN YOGARESA släpptes i slutet av augusti 2019, och du kan enkelt beställa den via internet hos till exempel Bokus. Klicka på knappen här under så kommer du direkt dit:

omslag_Min_yogaresa.jpg