Granö Beckasin, Granö, Västerbotten, Sverige

 
 
 

7 MIL NORDVÄST OM UMEÅ, BORTOM OTTONTRÄSK OCH TEGSNÄSET 

Yoga kan göras överallt. Men vi tycker att det är något alldeles särskilt att få utöva den på platser där naturen och omgivningen hjälper till att ge den ett extra djup och en extra skjuts.

Granö är en sådan plats.

Vi håller våra retreats på anläggningen Granö Beckasin,
i Granö, just vid gränsen till Lappland.

Här kan du läsa mer om Granö Beckasin

 


Besöksadress:
Granö Beckasin Lodge
Västanå 15
922 95 Granö

 

Om du kommer med bil

Granö ligger cirka en timmes bilkörning från Umeå. Följ skyltningen mot Mo i Rana och i höjd med Vännäs tar du höger mot Lycksele. Fortsätt på denna väg tills du kommer till Granö. Granö Beckasin ligger på vänster sida av vägen. Du kör över en hängbro för att komma till lodgen.

Spara gärna på miljön och ta bussen! Det går en direktbuss från Umeå som passerar Granö - nummer 31 mot Lycksele/Hemavan. Du hittar aktuell tidtabell och avgångar på www.tabussen.nu.


OM DU KOMMER MED TÅG

Om du föredrar att resa med tåg kan du välja nattåget som avgår från Stockholm eller Göteborg på kvällen. Då anländer du till Vindeln, 25 kilometer från Granö, morgonen därpå. Om du meddelar oss så hjälper vi dig gärna att ordna hämtning med taxi i Vindeln. Se pris nedan.


OM DU KOMMER Med flyg

Umeå Airport är en internationell flygplats som har flera avgångar om dagen till och från Stockholm och Göteborg. Lycksele flygplats ligger närmare Granö och dit flyger du från Stockholm på lite drygt en timme. Från Stockholm till Lycksele kan du flyga med Next Jet. Från Stockholm till Umeå kan du flyga med SAS, Norwegian, eller BRA (tidigare Malmö Aviation).


BOKNING AV TAXI

Vi hjälper dig gärna att boka en taxi!
Pris/bil från Vindeln 330kr
Pris/bil från Umeå 1100kr
För bokning av taxi maila info@granobeckasin.com