Unik miljö och norrländskt lugn

I Granö, 7 mil nordväst om Umeå, har vi vår underbara yoga-oas. Omgivna av skogar och vidder yogar vi med vy mot den mäktiga Umeälven, bor bekvämt, och äter god lokalproducerad mat.

Här hittar vi tillbaka till närvaro och lugn. Här hittar vi tillbaka till oss själva.

I listan här nedanför under ser du de retreats som är aktuella hos oss just nu.

Vi ser fram emot att möta dig.

Varmt välkommen!

/ Maria & Moa

DSC_2147.jpg
 
 
 

IMG_5209.jpg

ASHTANGA & FILOSOFI - YOGA I DITT EGET FLÖDE 13-16 JUNI

I mitten av juni, när naturen är som grönast och mest fylld av energi, spenderar vi en härlig fyra dagars retreat tillsammans. Runtomkring oss har vi Granös milsvida skogar, älven och lugnet, och norrlandsnätternas ljus och midnattssol. Retreatet leds av vår omtyckta yogalärare Maria Bergmark & Joakim Axelsson som har en rik erfarenhet av att hålla klasser och retreats, och som alltid skapar en energi av tillåtande, lätthet och glädje.  

Läs mer

 
20170616_211343-01.jpeg

Yogaretreat ”Dharma – ditt unika kall”, 6-9 juni 2019

I mitten av juni, spenderar vi en långhelg tillsammans för att fylla på energin och inspirationen. Retreatet leds av vår omtyckta yogalärare Moa Westman, och temat för helgen är ”Dharma – Ditt unika kall”. Genom yoga, meditation, föreläsningar och diskussioner kommer du att få hjälp att utforska just ditt Dharma. Yogaklasserna under helgen består av såväl mer fysisk yoga som den mjukare yinyogan.  
Läs mer

 
DSC_2238.jpg

YOGARETREAT IKIGAY - DET SOM GÖR LIVET VÄRT ATT LEVA, 9-11 AUG 2019

Andra helgen i augusti träffas vi för att fördjupa oss i vårt Ikigay.
Ikigai är en japansk term som betyder ungefär "en anledning till att finnas”, vilket kan liknas med anledningen till varför vi går upp på morgonen. Enligt japanerna bär vi alla med oss vår egen Ikigai inom oss och det är viktigt att upptäcka och äga den, för då kommer vi ha det som krävs för att överkomma utmaningar i våra liv. Retreatet leds av vår omtyckta yogalärare Moa Westman.
Läs mer

 
DSC_2232.jpg

ÅTERHÄMTANDE RETREAT 23-25 AUG 2019

Yogaklasserna under helgen består av både fysisk yoga och den lugnare yin yogan – allt för att du ska kunna landa i kroppen och hitta just din återhämtning. Maria brukar skapa retreats med mycket kärlek och glädje, så när du reser hem igen på söndagen hoppas och tror vi att du är påfylld med lugn och harmoni och goda känslor, såväl som med övningar och redskap för att bibehålla harmonin och närvaron även i din vardag.
Läs mer