Unik miljö och norrländskt lugn

I Granö, 7 mil nordväst om Umeå, har vi vår underbara yoga-oas. Omgivna av skogar och vidder yogar vi med vy mot den mäktiga Umeälven, bor bekvämt, och äter god lokalproducerad mat.
Här hittar vi tillbaka till närvaro och lugn. Här hittar vi tillbaka till oss själva.

I listan här nedanför under ser du de retreats som är aktuella hos oss just nu.

Varmt välkommen!
 
 
MG_Yogastudion_180321_7828.jpg

Vi ser fram emot att möta dig!
Moa & Maria

 

Maria_granskog.JPG

ÅTERHÄMTANDE RETREAT MED MARIA, 14-16 SEPTEMBER 2018

Under den här helgen sår vi ett frö för långsiktigt välmående, både fysiskt och mentalt, genom att låta dig pausa vardagslivet och fokusera helt på dig själv. Genom lugn ashtangayoga, yinyoga och meditation kommer du att få verktyg för att stanna upp och blicka inåt, allt under guidning av vår omtyckta yogalärare Maria Bergmark.

Läs mer

 

 
Moa vila i glashuset.png
 
Soluppgang-november.png

Yogaretreat ”Dharma – ditt unika kall”, 5-7 oktober 2018

I början av oktober, mitt i den färgsprakande hösten, spenderar vi en helg tillsammans för att fylla på energin och inspirationen. Retreatet leds av vår omtyckta yogalärare Moa Westman, och temat för helgen är ”Dharma – Ditt unika kall”. Genom yoga, meditation, föreläsningar och diskussioner kommer du att få hjälp att utforska just ditt Dharma. Yogaklasserna under helgen består av såväl mer fysisk yoga som den mjukare yinyogan.  
 Läs mer FULLBOKAT

 

 

Yogaretreat ”Föränderliga moder natur”, 9-11 nov 2018

I början av november, när mörkret som mest märkbart kommer över oss, möts vi en helg tillsammans för att fylla på energin och inspirationen. Retreatet leds av vår omtyckta yogalärare Moa Westman, och temat för helgen är ”Föränderliga moder natur”. Vi utforskar tillsammans - både på och utanför mattan - hur vi kan följa med i och acceptera naturens skiftningar. Yogaklasserna under helgen består av såväl mer fysisk yoga som den mjukare yinyogan.  
Läs mer

 
MG_Yogastudion_180321_8015.jpg

YOGARETREAT ÅTERHÄMTNING 11-13 JAN, 2019

Mitt i vinterlandskapet av januari, när vi behöver ge oss själva all omsorg vi kan, spenderar vi en weekend tillsammans för att koppla av och fylla på energi. Runtomkring oss har vi Granös milsvida skogar, älven och lugnet, och med lite tur bjuder kvällarna på norrskenshimlar ovanför oss.I lugn och vacker miljö i Granö i Västerbotten, just vid älven och skogarna, får vi avkopplande och sköna dagar, fyllda med såväl olika sorters yoga som med meditation.

Läs mer

 
Yogaretreats

YOGARETREAT RÖTTER OCH VINGAR 1-3 FEB 2019
Rötter och vingar står för en vilja att förstå och respektera det man är, var man kommer ifrån och hedra sitt djup, samtidigt som man rör sig mot stjärnorna, friheten, lusten, längtan och det man vill. För att utvecklas behöver vi ha en stabil grund som gör att vi kan möta motstånd och utmaningar som hjälper oss att växa. 
Läs mer