Unik miljö och norrländskt lugn

I Granö, 7 mil nordväst om Umeå, har vi vår underbara yoga-oas. Omgivna av skogar och vidder yogar vi med vy mot den mäktiga Umeälven, bor bekvämt, och äter god lokalproducerad mat.
Här hittar vi tillbaka till närvaro och lugn. Här hittar vi tillbaka till oss själva.

I listan här nedanför under ser du de retreats som är aktuella hos oss just nu.

Varmt välkommen!
 
 
 
Team_logotype.png
 
 

 
 
 
Retreatbild_skog.png

ÅTERHÄMTANDE RETREAT MED MARIA, 8-10 juni 2018

Under den här helgen sår vi ett frö för långsiktigt välmående, både fysiskt och mentalt, genom att låta dig pausa vardagslivet och fokusera helt på dig själv. Genom restorative yoga, yoga nidra och meditation kommer du att få verktyg för att stanna upp och blicka inåt, allt under guidning av vår omtyckta yogalärare Maria Bergmark.

 
Maria_asana.png

Yogaretreat Tema Ayurveda, med Maria, 5-8 juli 2018

I början av juli, när naturen är som grönast och mest fylld av energi, spenderar vi en härlig långhelg tillsammans. Detta yogaretreat har temat Läran om livet, det vill säga Ayurveda, och du kommer att få lära dig om de tre olika kvaliteterna Vata, Pitta, Kapha och hur de påverkar oss. Helgen är för dig som gillar fysisk yoga och har tidigare yogaerfarenhet, och vi fyller dagarna tillsammans med yoga, meditation, andningsövningar, och avkoppling.

 
pantertradet.jpg

Panteryogahelg, 10-12 augusti 2018

Vi är så glada att äntligen kunna erbjuda vår första retreathelg speciellt för dig 55+, under guidning av vår erfarna yogalärare och grundare Maria Bergmark. Genom Ashtanga yoga, yinyoga och meditation kommer du att få verktyg för att landa i din kropp, stanna upp och hitta såväl flödande energi som harmoni och närvaro. 

 
Maria_granskog.JPG

ÅTERHÄMTANDE RETREAT MED MARIA, 14-16 SEPTEMBER 2018

Under den här helgen sår vi ett frö för långsiktigt välmående, både fysiskt och mentalt, genom att låta dig pausa vardagslivet och fokusera helt på dig själv. Genom lugn ashtangayoga, yinyoga och meditation kommer du att få verktyg för att stanna upp och blicka inåt, allt under guidning av vår omtyckta yogalärare Maria Bergmark.

 

 
Moa vila i glashuset.png
Soluppgang-november.png

Yogaretreat ”Dharma – ditt unika kall”, 5-7 oktober 2018

I början av oktober, mitt i den färgsprakande hösten, spenderar vi en helg tillsammans för att fylla på energin och inspirationen. Retreatet leds av vår omtyckta yogalärare Moa Westman, och temat för helgen är ”Dharma – Ditt unika kall”. Genom yoga, meditation, föreläsningar och diskussioner kommer du att få hjälp att utforska just ditt Dharma. Yogaklasserna under helgen består av såväl mer fysisk yoga som den mjukare yinyogan.  

 

Yogaretreat ”Föränderliga moder natur”, 9-11 november 2018

I början av november, när mörkret som mest märkbart kommer över oss, möts vi en helg tillsammans för att fylla på energin och inspirationen. Retreatet leds av vår omtyckta yogalärare Moa Westman, och temat för helgen är ”Föränderliga moder natur”. Vi utforskar tillsammans - både på och utanför mattan - hur vi kan följa med i och acceptera naturens skiftningar. Yogaklasserna under helgen består av såväl mer fysisk yoga som den mjukare yinyogan.