Unik miljö och norrländskt lugn

I Granö, 7 mil nordväst om Umeå, har vi vår underbara yoga-oas. Omgivna av skogar och vidder yogar vi med vy mot den mäktiga Umeälven, bor bekvämt, och äter god lokalproducerad mat.
Här hittar vi tillbaka till närvaro och lugn. Här hittar vi tillbaka till oss själva.

I listan här nedanför under ser du de retreats som är aktuella hos oss just nu.

Varmt välkommen!
 
 
 
Team_logotype.png
 
 

 

RETREAT FÖR NYBÖRJARE OCH RINGROSTIGA, 9-11 JUNI 2017

Här är helgen för dig som vill unna dig själv att hitta tillbaka till yogan, eller kanske hitta till den för första gången, att under guidning av vår erfarna yogalärare och grundare Maria Bergmark. Genom Ashtanga yoga, yinyoga och meditation kommer du att få verktyg för att landa i din kropp, stanna upp och hitta harmoni och närvaro

 

YOGARETREAT VINYASA FORTSÄTTARE, 15-18 JUNI 2017

Det här är helgen för dig med tidigare yogaerfarenhet och som gillar fysisk yoga. Tillsammans med vår omtyckta yogalärare Moa Westman får du nu möjligheten att pausa vardagslivet och fokusera helt på dig själv. Vi kommer att växla mellan mer fysisk yoga och den lugnare yinyogan, och du kommer även att få praktisera pranayama (andningsövningar) och meditation för att lyfta din yogapraktisering och utmana din koncentrationsförmåga. 

 

PANTERYOGAHELG, Nytt datum kommer strax, 2017

Vi är så glada att äntligen kunna erbjuda vår första retreathelg speciellt för dig 55+, under guidning av vår erfarna yogalärare och grundare Maria Bergmark. Genom Ashtanga yoga, yinyoga och meditation kommer du att få verktyg för att landa i din kropp, stanna upp och hitta såväl flödande energi som harmoni och närvaro. 

 

ÅTERHÄMTANDE RETREAT MED MARIA, 22-24 SEPTEMBER 2017

Under den här helgen sår vi ett frö för långsiktigt välmående, både fysiskt och mentalt, genom att låta dig pausa vardagslivet och fokusera helt på dig själv. Genom restorative yoga, yoga nidra och meditation kommer du att få verktyg för att stanna upp och blicka inåt, allt under guidning av vår omtyckta yogalärare Maria Bergmark.

 

YOGARETREAT VINYASA STRESSHANTERING, 6-8 oktober 2017

Det här är helgen för dig som gillar fysisk yoga och som vill lära dig mer om hur du kan använda din kropp för att bemöta och hantera stress. Tillsammans med vår omtyckta yogalärare Moa Westman kommer vi under denna helg att växla mellan mer fysisk yoga och den lugnare yinyogan, och du kommer även att få praktisera pranayama (andningsövningar) och meditation för att lyfta din yogapraktisering och utmana din koncentrationsförmåga. 

 

MINIWEEKEND YOGARETREAT 18-19 NOVEMBER 2017

Den här helgen är ett avbrott i vardagen, och vi fyller två dagar med yoga, meditation, andningsövningar, föreläsningar, avkoppling och glädje tillsammans med vår härliga yogalärare Moa Westman. Vi kommer att variera mellan fysisk yoga och den mer vilsamma yinyogan, så att du både får arbeta igenom kroppen och landa och hitta utrymme för återhämtning.