Panteryogahelg med Maria, 10-12 augusti 2018

ENSTAKA PLATSER KVAR

I skön sensommarvärme och med en natur som just börjat skifta färg, spenderar vi tid tillsammans för vårt första yogaretreat för dig som är 55+. I lugn och vacker miljö i Granö i Västerbotten, just vid älven och skogarna, får vi avkopplande och sköna dagar, fyllda med såväl olika sorters yoga som med meditation.

Retreatet leds av vår omtyckta yogalärare Maria Bergmark, som har drygt 20 års erfarenhet av yoga, och som är van att lära ut yoga tydligt, enkelt och inbjudande till människor på alla nivåer och med alla olika slags förutsättningar.

Under den här helgen yogar vi på ett sätt som är anpassat till den mogna kroppen, för att hålla den stark, smidig och aktiv. Med fokus på de enklare övningarna i Ashtangaserien jobbar vi för att stärka rygg, mage, ben och hela kroppen, samtidigt som vi även bjuder in den mjuka yinyogan och meditation. Vi äter gott, har utrymme för vila, och allt du behöver göra är att bara vara, och låta dig guidas och fyllas på.

Yogaklasserana under helgen består av både fysisk yoga och den mer vilsamma yinyogan, där växlingen dem emellan hjälper dig att få njuta både av att få arbeta igenom kroppen och av att få landa och ge kroppen utrymme för återhämtning.

 

 

yogalärare UNDER RETREATET

Maria Bergmark är grundaren av Yogaretreats Norrland, arbetar heltid med yoga genom Yogastudion Umeå, och har haft yogan i sitt liv i snart 20 år. Med många långa resor i Asien i bagaget har hon provat det mesta inom yogastilar och yogafilosofi, men har också hittat sin egen väg: Enkelheten.

”Att leva enkelt och inte brusa upp sig över onödiga saker är ganska mycket hur jag lever mitt liv. Jag gillar inte det flummiga i yogan, utan för mig är min tid på yogamattan egentid; ett sätt att tanka min kropp och min själ. Jag får ofta höra att många gillar mitt sätt att undervisa just för att jag är så vanlig. För mig är retreatsen ett härligt tillfälle att få djupdyka i yogan en lite längre tid, bara vara här och nu, och guida människor i den upplevelsen.”

Maria är den som startat upp Panteryoga i Umeå samt ansvarar för Panterklubben på www.umeaspa.se

Läs gärna mer om Maria på sidan om våra yogalärare.

 

Schema för helgen

Fredag
15.00 Möjlighet att börja checka in
17:00  Presentation/Välkommen fysisk yoga intro
19.00 Middag

Lördag
08.00-09.00 Frukost
10.00-11.30 Fysisk Yoga
12.00-13.00 Lunch
16.30-17.45 Yin yoga
18.00-19.30 Middag
20.00-20.30 Meditation i glashuset

Söndag
08.00-09.00 Frukost
10.00-11.45 Fysisk och Yin Yoga
12.00-13.00 Lunch
Avslutning efter lunchen i glashuset

 

Mat & boende

Maten – Serveras av Granö Beckasins mysiga restaurang. De serverar mat tillredd av lokala råvaror av fin kvalité.

Boende – Vi bor i natursköna Granö. Du väljer själv om du vill bo uppe i fågelnästen eller på ekohotellet.

Du kan läsa mer om maten och boendet på Granö Beckasin här.

 

KOstnad

Kostnad yogakurs: 2300kr

Kostnad för boende och mat 2 nätter:
Ekohotellet Enkelrum 2800kr
Ekohotellet Del i dubbelrum 2200kr
Fågelnäste Enkelrum 5200kr
Fågelnäste Del i dubbelrum 3700kr

För dig som bor i närheten: Enstaka platser finns för dig som har boende själv och vill gå kursen. Då betalar du 2300kr för kursen, och har möjlighet att köpa till de måltider du vill i Granö Beckasins restaurang.

 

BETALNING

Din betalning är uppdelad i två delar – kursen och boendet/maten.

När du bokar din plats på retreatet betalar du kursavgiften (2300kr), direkt här via vår hemsida. Den inbetalningen bekräftar din bokning.

Inom en vecka får du sedan ett informations mail av oss från oss på resterande belopp, det vill säga kostnaden för det boendealternativ du valt. Den fakturan ska vara betald senast en månad innan retreatets startdatum. Om det är mindre än en månad kvar till retreatet när du får din faktura så ska den vara betald inom 5 dagar. 

 

boka din plats

Du bokar din plats på retreatet genom att betala kursavgiften (2300kr) direkt här via vår hemsida. 

Genom att klicka på knappen här under kommer du till bokningssidan: