YOGARETREAT "ETT ANDRUM" 24-26 JAN 2020

Moa fyrkant collage 1200px.jpg
MG_Yoga_vinter_180321_7986.jpg
Moa fyrkant collage 1200px.jpg
MG_Yoga_vinter_180321_7986.jpg

YOGARETREAT "ETT ANDRUM" 24-26 JAN 2020

2,300.00
Quantity:
Boka & betala

YOGARETREAT ETT ANDRUM 24-26 JAN 2020

På den här sidan bokar du din plats på "Ett andrum" med vår lärare Moa Westman den 24-26 januari 2020.

Du bokar genom att betala de 2300kr som yogakursen kostar.


Kostnader för boende och mat

Utöver kostnaden för yogakursen tillkommer sedan kostnader för boende och mat, och de varierar beroende på vilket boendealternativ du väljer. I bokningsformuläret får du ange dina önskemål för boende och mat, och när vi har tagit emot din bokning skickar vi sedan en faktura till dig på den kostnaden.


Bokningsbekräftelse och kvitto

När din bokning och betalning är genomförd kommer du att få ett automatiskt mejl som bekräftar din bokning. Du kommer även att få ett mejl med kvitto på din betalning.

Inom en vecka får du sedan en faktura från oss på resterande belopp, det vill säga kostnaden för det boendealternativ du valt. Den fakturan ska vara betald senast en månad innan retreatets startdatum. Om det är mindre än en månad kvar till retreatet när du får din faktura så ska den vara betald inom 5 dagar. Vill du ha ett kvitto även på den inbetalningen så går det förstås bra - kontakta oss så ordnar vi det.  


Avbokningregler

När du har bokat och betalat är din anmälan till yogakursen bindande. Du kan inte avboka din plats. 

Om du blir sjuk och inte kan närvara under retreatet så blir din kursavgift innestående hos oss med möjlighet att nyttja för ett annat retreat istället, inom 12 månader från det att ditt bokade retreat skulle ha ägt rum. För att detta ska gälla behöver du intyga din sjukdom med ett läkarintyg.

Vi återbetalar inga kursavgifter.


Övrig information

Om du vill läsa mer om retreatet så kan du göra det här.

Och om du vill läsa mer om de olika boendealternativen, på Granö Beckasins hemsida, så kan du göra det här.

Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss, antingen genom vårt kontaktformulär eller genom att mejla oss på info@yogaretreatsnorrland.se.