Återhämtande retreat med Ulrika, 3-5 februari 2017

Just innan vårvintern hunnit komma med sitt ljus spenderar vi en helg tillsammans för att återhämta oss, komma ned i varv och fylla på. Runtomkring oss har vi Granös snötyngda skogar, tystnad, lugn, och med lite tur bjuder kvällarna på norrskenshimlar ovanför oss.

Retreatet leds av vår omtyckta yogalärare Ulrika Cassel, och nyss hemkommen från yogande i Australien och en tre veckor lång yogaretreat/yogalärarutbildning i Thailand är hon fylld av inspiration och kunskap att dela med sig av.

Under den här helgen vill vi låta dig pausa vardagslivet och fokusera helt på dig själv. Med hjälp av härlig restorative yoga, yoga nidra och meditation hittar vi vägar att stanna upp och blicka inåt, och skapa välmående både fysiskt och mentalt. Vi äter gott, har utrymme för vila, och allt du behöver göra är att bara vara, och låta dig guidas och fyllas på.

Yogaklasserana under helgen består av både mjuk fysisk yoga och den lugnare restorative yogan – allt för att du ska kunna landa i kroppen och hitta just din återhämtning. Ulrika brukar skapa retreats med mycket kärlek och glädje, så när du reser hem igen på söndagen hoppas och tror vi att du är påfylld med lugn och harmoni och goda känslor, såväl som med övningar och redskap för att bibehålla harmonin och närvaron även i din vardag.

 

 

yogalärare under retreatet

Ulrika Cassel är utbildad yogalärare såväl som sjukgymnast, med en djup kärlek till både de fysiska och de andliga aspekterna av yogan. Efter en tid av mammaledighet är hon nu tillbaka hos oss, och vi är så stolta och glada att kunna erbjuda det här härliga återhämtande retreatet med henne.

”Jag brukar få höra att jag undervisar med mycket hjärta, och att jag lotsar eleverna genom ett äventyr i både kropp och medvetande. Det känns stort, och jag är så tacksam att få dela den upplevelsen med mina elever. Och jag älskar att få hålla retreats, att kunna leverera den typen av processer - att skapa en hel helg vigd åt att förkovra sig, landa och hänge sig i yogans värld. Det är en njutning för mig att få planera helgen, tänka ut och bjuda på tekniker som varit så läkande och utvecklande för mig.

Läs gärna mer om Ulrika på sidan om våra yogalärare.

 

Schema för helgen

Fredag
15.00 Möjlighet att checka in
17:00  Presentation/Välkommen Mjuk yoga – Meditation
19.00 Middag

Lördag
08.00-09.00 Frukost
10.00-11.30 Mjuk yoga – Pranayama för återhämtning
12.00-13.00 Lunch
16.30-17.45 Återhämtande yoga
18.00-19.30 Middag
20.00-20.30 Yoga Nidra i Glashuset

Söndag
08.00-09.00 Frukost
10.00-11.45 Mjuk yoga- Pranayama för återhämtning
12.00-13.00 Lunch
Avslutning efter lunchen i glashuset

 

Mat & boende

Maten – Serveras av Granö Beckasins mysiga restaurang. De serverar mat tillredd av lokala råvaror av fin kvalité.

Boende – Vi bor i natursköna Granö. Du väljer själv om du vill bo uppe i fågelnästen eller på ekohotellet.

Du kan läsa mer om maten och boendet på Granö Beckasin här.

 

KOstnad

Kostnad yogakurs: 2200kr

Kostnad för boende och mat 2 nätter:
Ekohotellet Enkelrum 2700kr
Ekohotellet Del i dubbelrum 2100kr
Fågelnäste Enkelrum 5200kr
Fågelnäste Del i dubbelrum 3700kr

För dig som bor i närheten: Enstaka platser finns för dig som har boende själv och vill gå kursen. Då betalar du 2200kr för kursen, och har möjlighet att köpa till de måltider du vill i Granö Beckasins restaurang.

 

BETALNING

Din betalning är uppdelad i två delar – kursen och boendet/maten.

När du bokar din plats på retreatet betalar du kursavgiften (2200kr), direkt här via vår hemsida. Den inbetalningen bekräftar din bokning.

Inom en vecka får du sedan en faktura från oss på resterande belopp, det vill säga kostnaden för det boendealternativ du valt. Den fakturan ska vara betald senast en månad innan retreatets startdatum. Om det är mindre än en månad kvar till retreatet när du får din faktura så ska den vara betald inom 5 dagar. 

 

boka din plats

Du bokar din plats på retreatet genom att betala kursavgiften (2200kr) direkt här via vår hemsida. 

Genom att klicka på knappen här under kommer du till bokningssidan: